Unieke portretten door Sophie 


Het idee van een wezen fascineert mij. Elke keer wanneer ik een nieuwe persoon ontmoet en meer over diegene leer, zie ik de wereld meer en meer door hun ogen. Met deze fascinatie begon ik portretten te maken van mensen die ik ontmoette en waarmee ik bevriend raakte. 


In mijn atelier in Arnhem portretteer ik mensen met verschillende materialen, explosies van kleur en verschillende structuren en materialen. Allemaal maatwerk en zoals ik het zie, passend bij hun unieke zelf, persoon en persoonlijkheid. Achter elk beeld zit een verhaal. Sommige eenvoudig, anderen wat minder simpel. Hoe dan ook, vertrouwen speelt een grote rol in dit proces van het maken van kunst. Ook voeg ik geen elementen toe of verwijder ik ze met Photoshop tijdens de edit. Mijn fotografie is echt: what you see is what you get. 


Wil je ook op mijn unieke manier gefotografeerd te worden? Mijn studio staat voor je ​​open!Share your colours and spread the love!


Laat mij een shoot doen van en met jou. Met mijn creatieve portretfotografie gaan we voor het onconventionele. Geef jezelf over aan creatieve energie en ontgrendel jouw kleurrijke geest. 


Het is jouw tijd om te schitteren! Onze shoot is de perfecte gelegenheid om al je verantwoordelijkheden even te laten voor wat ze zijn. Laat je innerlijke kind vrij. Laat het naar buiten komen en spelen! 


Met jou als model maken we samen een waanzinnig leuk, kleurrijk en creatief portret. De inspiratie? Jouw mooie, unieke en verbluffende persoonlijkheid. JIJ.


Het is ook mogelijk om eerder gepubliceerd werk van mij te kopen (zie hieronder). Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie! Heel veel dank aan alle dappere en kleurrijke zielen die tot nu toe in mijn camera durfden te kijken! 


C’cesirhe 2, 2020

Ik wil een fotoshoot boeken.

Ik wil een fotoshoot boeken.

Portret exposities

nl_NLNL